logo

Navigaatio

 

 

volvo

Historia

 

Synnyin Espoossa 1976 ja asuin ensimmäiset vuoteni Lähderannassa Espoossa. Vantaan Koivukylän kautta muutimme 6 -vuotiaana Nurmijärven Klaukkalaan jossa asustelin aina 18 -vuotiaaksi asti.

Kävin ala-asteen Haikalassa jossa suoritin vuosiluokat 1-3, vuosiluokat 4-6 kävin Klaukkalan ala-asteella.

Harrastin silloin sulkapalloa Klaukkalan ala-asteella, talvisin oli jääkiekon pelaamista aina kun joutilasta aikaa vain löytyi. Klaukkalan kentällä viihdyin arki-iltoina sekä viikonloppuina aamusta iltaan.

Ylä-asteelle siirtyminen oli isoa asia teinin elämässä, mopotus alkoi välittömästi ensimmäisenä päivänä ja sitä sitten tehtiin hyvinkin erikoisia tehtäviä mitä vahvemmat oppilaat halusivat - tätä ei vissiin enää harjoiteta ainakaan niin suuressa mittakaavassa kuin silloin.

Näkemys tulevaisuuden työstä piti olla selvää 9 -luokan jälkeen, mutta ei se ihan niin ollut. Lähdin kokeilemaan lukio opiskelua Nurmijärven kirkonkylään, no siitä ei sitten tullut mitään. Seuraava opiskelupaikka löytyi Vantaalta Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksesta jossa kävin Myyntilinjan.

Sitten olikin ammatti hankittu joten armeija oli seuraavaksi hyvä suorittaa alta pois kun sitä oli lykätty jo myöhemmäksi opiskelujen vuoksi. Armeijan kävin Hangon Rannikkopatteriston palveluksessa jossa oli merivalvojana, se vasta oli leppoisaa hommaa...näin jälkikäteen muisteltaessa.

Saarta marssittiin ympäri ja ämpäri, kilometrejä kertyi huimat 6-8 km kerralla.

Armeijan jälkeen menin heti työelämään ja työt alkoivat varastomiehenä 1997.

Varastotyön jälkeen 1999 siirryin IT-tukkurin asiakaspalveluun. Sen jälkeiset vuodet olen tehnyt IT-alalla erillaisia myyntitehtäviä ja asiakkuuksien hallintatehtäviä aina vuoteen 2009 asti.

2010 aloitin taas opiskelun ja vaihdoin alaa. Myyntityö ei vaihtunut mutta tuotteet vaihtuivat autoihin.

 

 

 

lippulippulippu